Dagindeling

Tussen 07:00 en 08:20 kunnen kinderen worden gebracht.  Afwijkende tijden kunnen altijd in overleg. Gedurende de dag worden er verschillende activiteiten aangeboden. Door de verschillende leeftijden van de kinderen wordt er flexibel met de dagindeling omgegaan.

09:30     fruit en drinken

10:00     Uk & Puk

12:00      middagmaaltijd     

15:00      drinken en een snack

15:15        activiteit

Slaaptijd

De kinderen die dat nodig hebben kunnen een slaapje doen in onze torenkamer. We hebben daar een rustige slaapplek met een duo bedje en ledikantje. Voor de baby is er een aparte slaapplek gecreëerd. Voor de veiligheid van de kinderen is het belangrijk dat u een goed passende slaapzak mee geeft die tevens ook past bij het seizoen. 

activiteit
Eten

Eten en drinken

We bieden de kinderen fruit, een tussendoortje, drinken en een middagmaaltijd. Bij het lugtkasteel vinden we een gezonde voeding heel belangrijk. De kinderen worden gestimuleerd water te drinken. Daarnaast zullen we tijdens het fruit en snack moment allerlei verschillende soorten fruit en groente eten en proeven. Om te zorgen dat de avondmaaltijd rustig verloopt, kunnen kinderen tussen 18:00 uur en 18:30 uur niet worden opgehaald. In overleg is het mogelijk om uw kind bij ons mee te laten ontbijten of dineren.   

Activiteiten

Naast heel veel spelen met allerlei verschillend speelgoed worden er ook allerlei activiteiten ondernomen. U kunt hierbij denken aan knutselen, kleien, liedjes zingen, dansen, boekjes lezen of poppenkast spelen. Als het mooi weer is kunnen we heerlijk de tuin in om te spelen. Natuurlijk gaan we er ook graag op uit. In de omgeving zijn verschillende leuke speeltuintjes te vinden. Er is een strandje en een kinderboerderij waar we met de bakfiets naar toe kunnen gaan.