Mijn naam is Anne de Jong, ik ben 31 jaar oud. Samen met mijn 2 kinderen, Elise en Stijn, woon ik sinds 2016 met veel plezier in de Blaricummermeent. In deze frisse en kindvriendelijke omgeving bevindt zich mijn gastouderopvang het Lugtkasteel.

Ervaring

Na het behalen van mijn MAVO-diploma ben ik in Amersfoort de MBO niveau-4 opleiding voor onderwijsassistent gaan doen. Nadat ik deze opleiding met succes heb afgerond ben ik aan het werk gegaan in het basisonderwijs en heb ik mij gespecialiseerd in het werken met kinderen met een communicatieve beperking. Het gaf mij voldoening om deze kinderen tot bloei te laten komen en ze ondanks hun achterstand plezier te geven in het ontdekken van de wereld.

Gastouder

Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, heb ik besloten om het roer om te gooien en een eigen gastouderopvang te starten. Op deze manier kan ik blijven werken met jonge kinderen, maar dan in een kleine, huiselijke omgeving, waarin ik ze alle aandacht kan geven die ze verdienen. Ik heb een lief en zorgzaam karakter, ben geduldig, maar tegelijk ook duidelijk en heb oog voor de behoeften van ieder kind. Doordat ik creatief ben en ondernemend is iedere dag in het Lugtkasteel een feestje!

Kwalificaties

 Gediplomeerd onderwijsassistent

 In bezit van VOG verklaring

 Certificaat EHBO voor kinderen

 GGD-Goedgekeurd

 Geregistreerd in LRK

Interesse?

Heeft u jonge kinderen en bent u op zoek naar een professionele en lieve gastouder? Neem dan snel contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.